Nieuws onder de aandacht

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen binnen de Cultuurfabriek.

Gemeenteraadsverkiezing 2022: Laat Cultuur bloeien.

De Cultuurfabriek vraagt de aandacht van de politieke partijen in Voorschoten om in het verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022 cultuur een prominente plaats te geven. Een sterke culturele sector maakt van Voorschoten een vitale en levendige gemeente.

Voorschoten telt vele culturele organisaties. Dit is iets waar we als dorp trots op mogen zijn. De Cultuurfabriek wil de politieke partijen stimuleren op verschillende manieren extra aandacht geven aan de thema’s Cultuurparticipatie en School en omgeving. In Laat cultuur bloeien (pdf) staat de manier waarop en met welke activiteiten dit kan worden gedaan. Daarbij onderscheiden we de volgende sub thema’s:

  • Meedoen en beleven
  • Verbinding en samenwerking
  • Talentontwikkeling
  • Promotie

We bieden de politieke partijen concrete doelstellingen bij deze thema’s. Door hieraan uitvoering te geven ontstaat er nog meer (cultuur)participatie en komen er verbindingen tot stand die deze culturele organisaties versterken voor de toekomst. Zo blijft het rijke culturele leven van Voorschoten voor de volgende generaties bewaard. De doelstellingen vindt u hierna.

Ter inspiratie geven wij u hier een aantal voorbeelden die betrekking hebben op Cultuurparticipatie en School en omgeving.

Skip to content

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten