Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen binnen de Cultuurfabriek.

Nieuwe inwoners Voorschoten bezochten 1e Cultuurproeverij!

De 1e Cultuurproeverij, georganiseerd door het Museum en de Cultuurfabriek is op vrijdagmiddag 2 juni door zo’n 50 nieuwe inwoners bezocht. De nieuwe inwoners, uitgenodigd door de gemeente Voorschoten, waren enthousiast over het initiatief en het grote aanbod aan cultuur in Voorschoten!  Er vonden, onder het genot van een hapje en drankje, inspirerende gesprekken plaats tussen de nieuwe inwoners en de aanwezige culturele organisaties. Wethouder Hans van der Elst toonde zich duidelijk trots over cultureel Voorschoten. Met veel informatie gingen de nieuwe inwoners voldaan naar huis. De 1e Cultuurproeverij is mede tot stand gekomen door een financiële bijdrage van NUT Voorschoten.

De volgende culturele organisaties lieten de nieuwe inwoners cultuur proeven: The Broken Consort (muziek), Cultuurfabriek Voorschoten (platform), Exultate Deo (zang), Filmtheater Voorschoten (bioscoop),  Harmonie Voorschoten (muziek), Jeugdtheater Theaterplaats (theater), Kunstgenootschap Vlietstreek (kunst), Museum Voorschoten (museum), Muziekvereniging Laurentius (muziek), Oranjevereniging o.a. Koningsdag), Oud Groen en Leefbaar Voorschoten (behoud historische culturele waarden), Creativiteitscentrum Oud Woelwijck (creativiteitscentrum), Podium Jong Professionals Jazz (muziek), Popcore all sounds (zang), Sinfonietta Voorschoten (muziek), Toneelgroep Voorschoten (toneel), Voorschoten Voor Elkaar (o.a. Odense HuisOrkest), Voorschotens Kamerkoor (zang), Vox Clara (zang), Zangcoach Maria Rosenmöller (zang en dirigent).

Was u niet in de gelegenheid om de Cultuurproeverij te bezoeken, kijk dan op deze website of mail naar info@cultuurfabriekvoorschoten.nl

Ga naar de inhoud

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten