Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen binnen de Cultuurfabriek.

Interactieve lessen over Tweede Wereldoorlog in Voorschoten

In 2020 zijn hebben de Bibliotheek Wassenaar-Voorschoten en de Cultuurfabriek Voorschoten interactieve lessen voor basisscholen over de Tweede Wereldoorlog samengesteld. De komende maandagochtenden tot en met eind april 2023 gaan leerlingen van basisscholen uit Voorschoten en Wassenaar aan de slag met verschillende (Voorschotense) thema’s uit de Tweede Wereldoorlog. Er is per thema een leskist (zie foto). 
 
In de video, gemaakt door Unity.NU, wordt er meer over de interactieve lessen verteld.
 
Ga naar de inhoud

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten