Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen binnen de Cultuurfabriek.

Jaarverslag 2021

Het bestuur van de Cultuurfabriek is trots dat ondanks de corona maatregelen er vele activiteiten hebben plaatsgevonden om de cultuur in de gemeente Voorschoten te stimuleren voor de inwoners, bedrijven en overheid. In het Jaarverslag 2021 is hierover te lezen.

Wilt u zich aansluiten bij de Cultuurfabriek, meedoen in een van onze werkgroepen, heeft u vragen of opmerkingen ? laat het ons weten. We vertellen graag over wat we doen en wat onze plannen zijn. Neem gerust contact op (pr@cultuurfabriekvoorschoten.nl) .

We wensen u veel leesplezier en stellen het op prijs als u het jaarverslag deelt.

Ga naar de inhoud

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten