Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen binnen de Cultuurfabriek.

Geslaagd 1e Voorschotense cultuurdebat ‘Laat cultuur bloeien’

Afgelopen donderdag 24 februari 2022 organiseerde de Cultuurfabriek Voorschoten het eerste Voorschotense Cultuurdebat en daar zijn wij best trots op. Niet alleen waren vertegenwoordigers van alle politieke partijen aanwezig, maar ook de zaal zat goed vol en er kwam een interessante dialoog op gang.

Murielle Jonk en Johanna Terpstra namen op het laatste moment de ziek geworden Femke Hameetman waar om het debat te leiden.

De deelnemers waren: Paul de Bruijn (VVD), Adriaan Andringa (D66), Albert Deuzeman (GroenLinks), René Zoetemelk (CDA), Arnold Posthuma (PvdA), Erik Maassen (SP) en Wouter Duivendijk, Voorschoten Lokaal.

Na de opening liet een leerling van Jeugdtheater Theaterplaats samen met Heléne Kok zien op welke manier we allemaal samen cultuur kunnen laten bloeien. The Tickets zorgden voorafgaand en na het debat voor de muzikale omlijsting.

Na het debat weten we: alle partijen zijn het eens dat cultuur er voor iedereen moet zijn. Maar wat daar dan voor nodig is… Daar waren níet alle partijen het over eens. Een uitgebreid verslag van de avond vind u in de Voorschotense krant.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga naar de inhoud

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten