Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen binnen de Cultuurfabriek.

Burgemeester ontmoet Cultuurfabriek Voorschoten

Op zaterdag 11 september 2021 heeft de burgemeester van Voorschoten Nadine Stemerdink op informele wijze kennisgemaakt met de Cultuurfabriek Voorschoten. Op het Treubplein sprak de burgemeester enige tijd met een aantal (bestuurs)leden van de Cultuurfabriek over de activiteiten van de organisatie en over de vele culturele organisaties van Voorschoten. Tijdens het gesprek ontving zij het eerste rode Cultuurfabriek gietertje, dat symbool staat voor de nieuwste campagne van de Cultuurfabriek: Laat cultuur bloeien!

De Cultuurfabriek trapte op het Treubplein het nieuwe culturele seizoen af door middel van het uitdelen van flyers. Door het wegvallen van Het Weekend van Voorschoten dit jaar kon ook de jaarlijkse Cultuurmarkt, waar de Cultuurfabriek normaalgesproken een seizoensagenda presenteert, geen doorgang vinden. Daarom promoot de Cultuurfabriek met de flyer “Doe mee – Laat cultuur bloeien!” de online cultuuragenda (www.cultuurfabriekvoorschoten.nl/cultuuragenda). De komende tijd zal de flyer met daarop informatie over de online agenda en het culturele aanbod in Voorschoten door het dorp verspreid worden.

Skip to content

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten