Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen binnen de Cultuurfabriek.

Voorschoten Awards 2024 – aanmelden tot en met 21 juni 2024

Foto: Nelleke de Vries – Genomineerden 2023

Wie is jouw kandidaat voor Voorschoten Award 2024? 

De Voorschoten Awards zijn in 2023 in het leven geroepen om de vele vrijwilligers, sporters en cultuurbeoefenaars die binnen Voorschoten actief zijn, in het zonnetje te zetten en te bedanken voor hun tomeloze inzet. De allereerste Awards werden op 8 september 2023, aan de vooravond van het Weekend van Voorschoten, uitgereikt.

Na het succes van de eerste uitreiking van de Voorschoten Awards in 2023 wordt ook in 2024 dit evenement georganiseerd en wel op vrijdagavond 13 september 2024.

Awards voor Sport, cultuur en vrijwilligerswerk

Er zijn drie categorieën waarin personen of teams genomineerd kunnen worden: sport, cultuur en vrijwilligerswerk. Iedereen die dit jaar in Voorschoten een waardevolle bijdrage heeft geleverd op het gebied van sport, cultuur of maatschappelijk werk kan voorgedragen worden. Een nominatie kan bijvoorbeeld zijn vanwege een uitzonderlijke sportieve prestatie, een spectaculaire muzikale uitvoering of iemand die zich als vrijwilliger onderscheidt in het dorp. Een belangrijk kenmerk is dat de persoon of het team dat voorgedragen wordt van waarde is voor de sport, cultuur en/of vrijwilligerswerk én een positieve bijdrage levert aan het (verenigings)leven van Voorschoten.

Jeugdaward voor sport, cultuur en vrijwilliger

Omdat wij de prestaties en/of activiteiten van jongeren zo belangrijk vinden, zijn er aparte nominaties voor de jeugd in alle drie de categorieën. De winnaars van de bovenstaande 6 categorieën krijgen een wisseltrofee, een eigen trofee en een oorkonde.

Jury

Uit de aanmeldingen wordt door een deskundige jury een selectie gemaakt en per categorie één winnaar gekozen.

Aanmelden tot en met 21 juni 2024

Meld hier jouw kandidaat aan via een eenvoudig in te vullen formulier.

De winnaars in 2023 waren:

  • Cultuur: Maria Rosenmöller (foto Nelleke de Vries)
  • Sport: Ed Zijl
  • Vrijwilligers: Vrijwillige brandweer Voorschoten
  • Jeugd: Thijmen Richters 

 

Ga naar de inhoud

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten