Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen binnen de Cultuurfabriek.

Jaarverslag 2022 Cultuurfabriek goedgekeurd

Het bestuur van de Cultuurfabriek is trots dat er in 2022 opnieuw vele activiteiten hebben plaatsgevonden om de cultuur in de gemeente Voorschoten te bevorderen. In het Jaarverslag 2022 Cultuurfabriek is hierover te lezen. Het jaarversag 2022 is op 20 april 2023 tijdens de Algemene Ledenvergadering door de leden is goedgekeurd.

Wilt u zich aansluiten bij de Cultuurfabriek, meedoen in een van onze werkgroepen, heeft u vragen of opmerkingen?,  laat het ons weten. We vertellen graag over wat we doen en wat onze plannen zijn. Neem gerust contact met ons op: info@cultuurfabriekvoorschoten.nl.

We wensen u veel leesplezier en stellen het op prijs als u het jaarverslag deelt.

Ga naar de inhoud

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten