News

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen binnen de Cultuurfabriek.

Sport-, cultuur- en vrijwilligersprijs | aanmelden nominatie kan hier!

 
De Voorschoten Awards zijn in het leven geroepen om de vele vrijwilligers, sporters en cultuurbeoefenaars die binnen Voorschoten actief zijn, in het zonnetje te zetten en te bedanken voor hun tomeloze inzet. De Awards worden op 8 september 2023, aan de vooravond van het Weekend van Voorschoten, uitgereikt.
 

De Voorschoten Awards zijn er voor bijzondere bijdragen op het gebied van sport, cultuur en vrijwilligerswerk. De trainer die al jarenlang op zaterdagochtend de jeugd traint bij de voetbalclub. De vrijwilliger die door wind en regen boodschappen doet voor het seniorencafé. De kunstenaar die gratis tekenles geeft. Zij kunnen allemaal in aanmerking komen voor een Voorschoten Award.

Er zijn drie categorieën: sport, cultuur en vrijwilligerswerk. Daarnaast worden er nog twee jeugdawards toegekend voor sport en cultuur, voor deelnemers tot 18 jaar. Uit alle aanmeldingen wordt door een deskundige jury een selectie gemaakt en per categorie wordt één winnaar gekozen.  

 
De Cultuurfabriek is blij dat de cultuurprijs er weer komt. Tijdens de lobby bij de politieke partijen voor de gemeenteraadsverkiezingen (maart 2022) hebben we hier in 2021 al voor gepleit ! 
 
De werkgroep die de Voorschoten Awards voorbereidt bestaat uit vertegenwoordigers van de gemeente, Het Weekend van Voorschoten, de Sporttafel en de Cultuurfabriek. 
 
De aanmelding voor een nominatie is gestart op 15 april 2023. Tot 31 mei 2023 is het mogelijk iemand te nomineren via de website van de gemeente  https://www.voorschoten.nl/voorschoten-awards    
 
Zijn er vragen? Neem contact op met de gemeente via telefoonnummer 14071, of stuur een mail naar voorschotenawards@voorschoten.nl.
Skip to content

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten