Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen binnen de Cultuurfabriek.

Kerstconcert Cultuurfabriek op 11 december 2022 in de Dorpskerk!

Uniek kerstconcert met Voorschotense muzikanten en zangers!

De Cultuurfabriek Voorschoten nodigt u uit voor een uniek Kerstconcert op zondag 11 december om 16.00 uur in de Dorpskerk. In de aanloop naar de feestdagen organiseert de Cultuurfabriek een Scratch/play-in middag.

Onder de muzikale leiding van Maria Rosenmöller studeren muzikanten en zangers uit Voorschoten binnen één middag repertoire in. Aan het einde van de middag brengen zij het ingestudeerde ten gehore tijdens een concert. Daar mag publiek natuurlijk niet bij ontbreken! Iedereen is van harte uitgenodigd om naar dit unieke kerstconcert in de Dorpskerk (Kerkplein 2, Voorschoten) te komen. De aanvang is om 16.00 uur en de toegang is gratis!

De Cultuurfabriek is blij dat meer dan 60 muzikanten en zangers zich voor de scratch/play-in middag als deelnemer hebben ingeschreven. Samen laten zij zien hoe cultuur groeit en bloeit in Voorschoten. In deze donkere en koude dagen voor de feestdagen brengen zij een lichtje in de vorm van hun muziek. En hoewel het samen muziek maken op zichzelf al een mooie ervaring is hopen ook zij natuurlijk dat er veel publiek naar het concert komt. Na afloop van het concert is er gelegenheid om samen met de deelnemers na te praten.  

De Kerstscratch staat onder enthousiaste leiding van Maria Rosenmöller. Maria is als sopraansoliste regelmatig in uitvoeringen in binnen- en buitenland te horen. Zij is actief als dirigente van onder andere het Vocaal Vrouwenensemble Vox Clara en als cantrix verbonden aan de Protestantse Gemeente in Voorschoten.

 

Ga naar de inhoud

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten