News

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen binnen de Cultuurfabriek.

Kerst-scratch: Beleven & Ontmoeten 2022

De dagen worden weer merkbaar donkerder. Buiten is het guur. We steken vaker lichtjes aan in huis.

Bij de Cultuurfabriek bereiden we ons voor op Beleven & Ontmoeten, het jaarlijkse moment waarop we in wintersfeer cultuur in Voorschoten vieren.

Dit jaar willen we graag samen met jullie muziek maken in de vorm van een play-in/scratch middag op zondag 11 december. Iedereen die wil zingen, een instrument bespelen, of beiden, is van harte welkom om 13.00 uur in de dorpskerk.

Samen oefenen we een aantal kerst-klassiekers die we daarna, na de pauze, aan ons publiek laten horen om 16.00 uur. Daarna sluiten we met een gezellig drankje de middag met elkaar af. Iedereen is welkom. Vooraf instuderen is niet nodig. Je hoeft alleen je instrument/stem, enthousiasme, en natuurlijk publiek mee te nemen.
De Kerst-scratch staat onder de enthousiaste leiding van Maria Rosenmöller.

Schrijf je snel in via onderstaand formulier.

Skip to content

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten