Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen binnen de Cultuurfabriek.

Cultuurmarkt 10 september 2022

Cultuur bloeit tijdens Het Weekend van Voorschoten op 10 september2022 

In samenwerking met Het Weekend van Voorschoten organiseert de Cultuurfabriek Voorschoten op zaterdag 10 september 2020 de vierde Cultuurmarkt in het centrum van Voorschoten. Met de Cultuurmarkt viert de culturele sector de opening van het culturele seizoen.

Op 4 podia in het centrum van Voorschoten laten ca 350 leden van 17 culturele organisaties met korte verrassende optredens cultuur bloeien. U kunt de verschillende muziekstijlen, van klassiek tot jazz, van dichtbij beleven. Voor het eerst is er een optreden van het Odense Huis Orkest, een orkest met mensen met beginnende geheugenklachten, de zanggroep Happy2gether van Vereniging Ouderenbelang Voorschoten, Oekraïense muzikanten met volksmuziek en een ensemble van The British Orchestra.

Op het Kinderplein (Treubplein), georganiseerd door Het Weekend, zijn er culturele workshops voor ballet en jeugdtheater. Naast al deze optredens heeft de Protestantse Gemeente buiten bij Het Voorhuys van De Dorpskerk een terras ingericht voor activiteiten en ontmoetingen en is er in het Museum Voorschoten een tentoonstelling van Kunstgenootschap Vlietstreek.

Programma Cultuurmarkt

Via de lokale kranten, de website van de Cultuurfabriek, Facebook en Instagram is het programma van de Cultuurmarkt te vinden.

Cultuurtafel

Bij elk podium staat een cultuurtafel waar vrijwilligers staan om te vertellen wat cultuur voor u kan betekenen. hoe u kunt deelnemen en mee kan helpen cultuur te laten bloeien.

Cultuuragenda

Tijdens het Weekend van Voorschoten presenteren de culturele organisaties zich en verspreidt de Cultuurfabriek flyers met een verwijzing naar de cultuuragenda voor het seizoen 2022/2023.

Dorpslied ‘Parel aan de Vliet’

Net als in 2019 nodigt de Cultuurfabriek alle Voorschotenaren uit om na de opening van Het Weekend van Voorschoten om 10.30 uur door burgemeester Nadine Stemerdink op het Kerkplein het dorpslied Parel aan de Vliet te komen zingen

Meer info

Voor meer info over het programma kijk op de cultuuragenda of neem contact op via de mail: info@cultuurfabriekvoorschoten.nl

De Cultuurmarkt is mede mogelijk gemaakt door:
 

 

Ga naar de inhoud

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten