Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen binnen de Cultuurfabriek.

We gaan de Cultuurfabriek aan de voordeur bezorgen, maar hebben jouw hulp nodig. Doe je mee?

Beste leden,

 

We gaan de Cultuurfabriek aan de voordeur bezorgen, maar hebben jouw hulp nodig. Doe je mee?

Kent jouw buurman of buurvrouw de Cultuurfabriek al?

Dat ene concert bij het wooncentrum, het kerstprogramma in het dorpscentrum of de jaarlijkse culturele seizoensbrochure. Een kleine greep uit de activiteiten die de Cultuurfabriek organiseert, samen met haar leden. Cultuur gaat ons aan het hart. Het lokale hart wel te verstaan en dat mag iedereen weten.

Wat kun jij doen?

Zoveel mogelijk flyers helpen verspreiden. Wij hebben specifieke plaatsen waar we onze flyer graag een plek willen geven. Maar ook je eigen omgeving, buurt of netwerk (het liefste wel in Voorschoten natuurlijk) is mooi meegenomen. Wij geven je een stapeltje mee en we zien je in dit geval graag met lege handen weer terugkomen. Natuurlijk doe je dit niet alleen, maar doen we dit als team. We hebben vrijwilligers door heel Voorschoten nodig en als iedereen een beetje doet, komen we al een heel eind. Je kunt je samen met iemand opgeven, want met z’n tweeën lopen is altijd leuker dan alleen, toch?

Wanneer loopt de campagne?

Van 8 november t/m 4 december mag iedereen op pad. Kies een moment uit dat voor jou goed werkt. Of je het in één keer doet of in plukjes werkt, dat mag je zelf bepalen.

Hoe kun je je opgeven?

Stuur een mail naar info@cultuurfabriekvoorschoten.nl met jouw naam en e-mailadres en eventuele voorkeur voor wijk in Voorschoten. Zo voorkomen we ook dat de flyer niet 3 keer in dezelfde brievenbus beland.

En als jij jouw stapel hebt rondgedeeld heb jij ons ontzettend geholpen om Voorschoten een stukje cultureel bewuster te maken. Dankjewel! 😊

 

We kijken uit naar jouw aanmelding!

 

Culturele groet,

 

Team PR Cultuurfabriek Voorschoten

Ga naar de inhoud

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten