Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen binnen de Cultuurfabriek.

Cultuurfabriek komt op voor belangen culturele organisaties !

In een brief van 7 juli 2021 aan het college van Burgemeester en wethouders van Voorschoten komt de Cultuurfabriek op voor de belangen van de Voorschotense culturele organisaties met betrekking tot de ontwikkeling van een Multi Functionele Accommodatie in de bibliotheek.  Lees de  Brief van de Cultuurfabriek aan het college over de MFA

Voorafgaand aan de behandeling van het raadsvoorstel over de ontwikkeling van MFA heeft de Cultuurfabriek in een brief aangegeven wat de waarde van cultuur is.

Ga naar de inhoud

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten