Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen binnen de Cultuurfabriek.

Jaarverslag 2020 Cultuurfabriek Voorschoten

Met trots nodigen wij je uit om het Jaarverslag 2020 van de Cultuurfabriek te bekijken en te lezen. Ondanks de coronamaatregelen hebben wij manieren gevonden om de verbinding en samenwerking met de leden en andere organisaties in stand te houden, onder andere door online netwerkbijeenkomsten en het lanceren van de website van de Cultuurfabriek. Deze en andere activiteiten op het gebied van belangenbehartiging, participatie, promotie en communicatie kun je lezen in het jaarverslag. 
 
De Algemene Ledenvergadering heeft het jaarverslag 2020 op 3 juni 2021 vastgesteld.
 

We wensen je veel lees- en kijkplezier met het jaarverslag. Hier kun je het jaarverslag openen en lezen.

Bestuur Cultuurfabriek Voorschoten

 
 
Ga naar de inhoud

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten