Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen binnen de Cultuurfabriek.

Dichters gezocht voor Voorschotense Poëzieroute.

Henri Boshouwer Kroet, bekend van De Toonzetter is een initiatief gestart om ook in Voorschoten een poëzieroute te realiseren. Henri wil dat gedichten in de openbare ruimte (gevels, straatwerk) worden geplaatst, zoals in Leiden en Wassenaar. Op deze manier komen gedichten dichter bij ieder. Het liefst gedichten van Voorschotense dichters of gedichten die over Voorschoten gaan. Ben je dichter, ben je geïnteresseerd in dit initiatief? dan graag contact opnemen met Henri Boshouwer Kroet via email: toonzetter@gmail.com

Wil je weten hoe dat is georganiseerd in Wassenaar? kijk dan naar de website https://www.poezieroutewassenaar.nl/

 

Ga naar de inhoud

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten