Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen binnen de Cultuurfabriek.

Cultureel Voorschoten: mooie initiatieven tijdens de lockdown

Voorschoten zet het meest creatieve been voor

Veel culturele activiteiten hebben tegenwoordig een digitale broedplaats moeten creëren, ook cultureel Voorschoten. Hierdoor is een stroom aan creativiteit op gang gekomen en worden in een razend tempo ideeën ontwikkeld. Ter vervanging voor lessen, ter inspiratie, maar vooral om verbinding te zoeken en te houden. Als cultureel netwerk vinden we dit te gek! Er zijn zoveel mooie initiatieven op landelijk gebied, maar ook lokaal! We delen dan ook graag de ingezonden culturele initiatieven in Voorschoten en omgeving met jullie.

Theaterproducties en musicals vanuit landelijk initiatief weten vaak online toch doorgang te vinden. Muzieklessen en koorrepetities hebben ook een digitaal kanaal gevonden om hun stem en geluid te laten horen. Maar ook danslessen en producties worden massaal in een digitale lesopname gegoten. Er is een hoop inspiratie vanuit de kunst en cultuurwereld. Want we gaan gewoon door met kunst en cultuur maken, hoe dan ook.

Ken of weet je een leuk initiatief dat er nog niet tussen staat? Zeg het ons, via pr@cultuurfabriekvoorschoten.nl

 

Dans

Giselle Joosten van Balletstudio Giselle more than dance heeft tijdens de lockdown niet stilgezeten. Met haar fantastische filmpjes weet ze iedereen in beweging te houden, zowel kind als ouder. En dit doet ze nog steeds! Ze verrast je, motiveert je en maakt er vooral een leuk feestje van! Om zelf ook mee te doen kun je met Giselle contact opnemen:

Balletstudio Giselle Voorschoten
Industrieweg 4, 2254 AE Voorschoten
info@balletstudiogiselle.nl
Telefoon: 071- 5412202 / 06-51932489
www.balletstudiogiselle.nl

 

 

Creatief /kunst

Pety Ory gaf voorheen workshops over knutselen met techniek, maar schakelde door de lockdown over naar een knutselpakket. Zo konden kinderen thuis bijvoorbeeld aan de slag met hun eigen ledlampje. Leuk voor thuis, op school én de opvang. Uiteraard met duidelijke instructies geleverd, maar een ontzettend leuke en uitdagende manier om de knutselmiddag in te vullen!

Pety-Ory-kidsproof Leiden knutselpakket3   

 

 

Ga naar de inhoud

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten