Nieuws onder de aandacht

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen binnen de Cultuurfabriek.

Lions Voorschoten en Cultuurfabriek organiseren samen optredens bij verzorgingshuizen

Op initiatief van de Lionsclub Voorschoten, en in samenwerking met de Cultuurfabriek Voorschoten, zijn er vanwege de coronamaatregelen en de daardoor ontstane sociale isolatie van de bewoners in totaal 13 optredens georganiseerd bij de verzorgingshuizen in Voorschoten. De Cultuurfabriek dankt ieder die hieraan heeft bijgedragen hartelijk! Bij de meeste optredens mochten we gebruik maken van de geluidsinstallatie van de Protestantse Gemeente Voorschoten. Foto’s en video’s van deze optreden zijn te vinden op de Facebookpagina van de Cultuurfabriek Voorschoten.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten