Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen binnen de Cultuurfabriek.

Cultureel Centrum Voorschoten blijft open in 2021

De gemeenteraad van Voorschoten heeft op 10 december 2020 besloten om de huidige bibliotheek als voorkeursvariant uit te werken tot een definitief ontwerp voor een multifunctionele accommodatie zodat bij de kadernota 2022 van de gemeente Voorschoten een definitief besluit kan worden genomen.

Om te zorgen dat een aantal culturele activiteiten in de tussentijd niet hoeven te stoppen heeft de gemeenteraad van Voorschoten op 10 december 2020 besloten om het Cultureel Centrum Voorschoten tijdelijk open te houden. In ieder geval voor het jaar 2021.

 

Ga naar de inhoud

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten