Nieuws onder de aandacht

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen binnen de Cultuurfabriek.

Cultureel kerstprogramma in centrum Voorschoten

Cultureel kerstprogramma in centrum Voorschoten

Beleven en ontmoeten in 2020

De Cultuurfabriek heeft in samenwerking met Hart van Voorschoten een cultureel kerstprogramma samengesteld. De miniconcerten en optredens met ballet, theater en kunstgalerij in het programma worden uitgevoerd door Voorschotense culturele organisaties en musici en vinden, vanwege de coronamaatregelen, plaats in Het Kruispunt, Schoolstraat 2 en De Dorpskerk, Kerkplein 2 in Voorschoten. De miniconcerten/optredens duren 30 minuten. Van te voren reserveren voor een concert is verplcht.

Welke concerten en optredens er zijn kunt u vinden op de cultuuragenda. Daar vindt u ook alle informatie die met de coronamaatregelen te maken hebben en hoe u kunt reserveren.

Duivenvoorde’s Kerstboom, waarin met speciale kerstballen mensen die voor ons een bijzondere betekenis hebben in het licht willen zetten, krijgt dit jaar een centrale plaats bij het Voorhuys (aan de achterzijde van de Dorpskerk). Meer over de ‘Joris’ boom en waar de kerstballen gehaald kunnen worden staat op de websie van Duivenvoorde Uitvaartzorg.

De hartjesactie is een samenwerking tussen de Bibliotheek en Hart van Voorschoten. Knutselplaten worden door de winkeliers en Bibliotheek uitgedeeld om hartjes te maken om thuis of waar ook op te hangen. De knutselplaten worden ook uitgedeeld bij Het Kruispunt en De Dorpskerk, waar de miniconcerten en optredens plaats vinden.

Kom naar het centrum van Voorschoten, winkel en geniet van vele (culturele) activiteiten.

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten